Slapeloosheid / slecht slapen en shiatsu

Slapeloosheid/ slecht slapen en shiatsu

Iokai shiatsu therapie kan bij de verschillende vormen van slapeloosheid heilzaam werken en zal de kwaliteit van de slaap verbeteren.

Bijna allemaal hebben we wel eens last van slapeloosheid, slecht slapen of niet uitgerust wakker worden. Niet in kunnen slapen, vaak wakker worden, midden in nacht wakker of veel te vroeg in de ochtend wakker worden. Uren liggen piekeren of gewoon domweg zonder aanwijsbare oorzaak wakker blijven. Allemaal verschillende vormen van slapeloosheid waardoor we niet aan onze noodzakelijke slaap toekomen.

Als je gedurende lange tijd last hebt van slapeloosheid kan dit invloed hebben op je dagelijkse functioneren. Je bent overdag moe, snel prikkelbaar en hebt moeite met concentreren. Op termijn kan langdurige slapeloosheid zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid.

Shiatsu behandelt slapeloosheid vanuit een benadering waarbij we niet alleen naar de slapeloosheid zelf kijken maar vooral naar de onderliggende oorzaken.

Lees het hele artikel: http://www.iokai-shiatsu.org/slapeloosheid-slecht-slapen/

Alle blogs
Recente blogs
Archief
 
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square