Shiatsu in Leidsche Rijn tijdens Gezondheidsdag

Shiatsu in Leidsche Rijn tijdens Gezondheidsdag

Op 24 september a.s. vindt in De Weide Wereld de Gezondheidsdag plaats onder de slogan Vinex goes Healthy.

Bestemd voor alle inwoners van Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn zullen vele activiteiten worden georganiseerd in het kader van Gezondheid en Lifestyle.

Tijdens de Gezondheidsdag worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals kinderprogramma ‘s, sport en spel, samen koken en creatief atelier.

In de Weide Wereld worden workshops gegeven op het gebied van gezondheid en lifestyle en worden gratis behandelingen aangeboden.

Fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en andere beoefenaren van alternatieve geneeswijzen bieden gratis behandelingen aan om kennis te maken met de diverse vormen.

Ik geef op de Gezondheidsdag mensen die geïnteresseerd zijn in Shiatsu gratis behandelingen. Het zijn vanwege de beperkt tijd die beschikbaar is, vooral kennismakingsbehandelingen.

Mochten mensen verder willen dan kunnen zij een kortingsbon verkrijgen voor een vervolgbehandeling.

Veel mensen weten het al. Shiatsu behandelingen worden vergoed als er een aanvullende polis is gesloten. Als u het maximum aantal fysiotherapie- of andere behandelingen heeft bereikt kunt u vervolgens gewoon behandelingen vergoed krijgen van alternatieve geneeswijzen.

De Gezondheidsdag vindt plaats op zaterdag 24 september a.s. van 12.00 uur tot 17.00 uur in De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuterweide.

Alle blogs
Recente blogs
Archief
 
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square