Overspannen, burn-out en shiatsu


Overspannen, burn-out en shiatsu

Net van vakantie terug en nu alweer stress.. ?

Een drukke baan blijft druk ook na de vakantie. Een druk leven verandert niet gelijk door een vakantie.

Klachten die je voor de vakantie al had, zoals bijvoorbeeld pijnlijke schouders of vastzittende nek, voortdurende vermoeidheid, hoofdpijn, angst, spanning, energiegebrek, maagklachten etc. zijn misschien even naar de achtergrond verdwenen maar komen weer terug zodra het gewone leven zich weer aandient. Je wilt dat liever direct nog aanpakken.

Wat kan shiatsu hiervoor betekenen?

Shiatsu ontspant, zorgt voor balans en geeft weer energie. Lichaam en geest (body and mind) zijn met elkaar verbonden en als er een gebrek aan energie ontstaat doordat je teveel energie geeft en te weinig terugkrijgt ontstaat en onbalans. Dat uit zich ook fysiek in allerlei klachten.

Shiatsu therapie is een drukpuntmassage gericht op het wegnemen van energieblokkades en aanboren van energiebronnen.

Alle blogs
Recente blogs
Archief
 
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square