Nekpijn, hoofdpijn en vastzittende schouders kunnen met shiatsu en (triggerpoint) massage worden ver

In onze praktijk in Maarssen, Stichtse Vecht (Utrecht) komen we veel klachten tegen waaronder die van het hoofd-, nek- en schoudergebied.

Door vele oorzaken kan stijfheid en pijn ontstaan in het nek- en schoudergebied, waarbij eveneens hoofdpijn ontstaat, soms ook spanningshoofdpijn genoemd.

Diverse klachten kunnen optreden: oppervlakkige ademhaling, duizeligheid, verminderd gezichtsvermogen, slapeloosheid, concentratiestoornissen enz.

Oorzaken liggen in spanning en stijfheid in het nek- en schoudergebied.

Met shiatsutherapie kunnen de oorzaken worden aangepakt. Kalma Nelson Bowe uit de Verenigde Staten heeft tijdens een seminar voor de Vereniging van IOKAI Shiatsutherapeuten (V.I.S.) in september 2015 een demonstratie gegeven van de verschillende behandeltechnieken. Zeer ontspannen

Triggerpoint behandeling vergezeld van massage van het hoofd, de nek en de schouders behandelen stijfheid en pijn en ontspannen de spieren en andere weefsels. Massage van de nek, het hoofd en de schouder met gebruik van speciale olie ontspant direct de pijnlijke plekken en zorgt onmiddelijk voor verlichting.

Daarnaast wordt shiatsu toegepast om de oorzaken ook dieper aan te pakken.

Alle blogs
Recente blogs
Archief
 
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square