spanning in kaak en nek

Spanning in kaak en nek en shiatsu

Veel therapieën kunnen u helpen om spanning of pijnklachten van nek en kaak, maar ook van het schoudergebied te verminderen. Maar ligt het probleem dieper en zijn het niet alleen de symptomen die moeten worden aangepakt dan is het goed te weten dat u via shiatsu therapie op energetisch niveau aan uw klachten kunt laten werken.

Shiatsu is een manuele therapie die uitgaat van het verband tussen uw lichaam en uw geest. Shiatsu beïnvloedt door een ontspannen, rustgevende en pijnloze drukpuntmassage uw energie in het aangedane gebied. Deze druk werkt energetisch op lichaam en geest. Eventuele stress wordt verminderd, uw gevoel van in balans zijn verbeterd en uw lichamelijke klacht verdwijnt.

Werkt daardoor oook bij bijv. hoofdpijn, maagklachten, lusteloosheid, slapeloosheid etc.

Alle blogs
Recente blogs
Archief
 
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square